Szolgáltatásaink

TERVEZÉS

A tervezés a leginkább meghatározó a befektetés végeredménye, sikere és minősége szempontjából.

Praktikusan és esztétikusan hozzuk összhangba az egyén megvalósítását a környezetünkért vállalt felelősséggel. A folyamatosan újító tervezői hozzáállást a földön tartja a kivitelezői tapasztalat. Megvalósíthatót álmodunk. Összedolgozunk, hogy kihasználjuk egymás erősségeit.


KIVITELEZÉS

Az alkotás és megvalósítás szeretete hosszú távú minőséget teremt.

A kivitelezést válogatott, kipróbált alvállalkozó csapatokkal végezzük, folyamatosan vezetjük és ellenőrizzük a munkát. A csapatok kitűnően teljesítenek minden alkalommal, hogy velünk dolgozhassanak, vagyis Ön tökéletes végeredményt kap.

A generál kivitelezéssel minden terhet leveszünk az Ön válláról.


TANÁCSADÁS

Az ingatlanpiac és az építőipar jogi és gazdasági útvesztőjében jól jön a segítség. Ha Ön még csak telek- vagy lakásvásárlás előtt áll, és szeretne jól dönteni, kérdezzen. Tervezés előtt, tervezés közben és tervezés után is kikérhet második véleményt.

Telkével és terveivel kapcsolatban is elmondunk minden észrevételt, konkrét kérdéseire is válaszolunk. Átnézzük terveit, elmondjuk tanácsainkat. Segítünk kivitelezésének előkészítésében, ajánlatkérésben, ajánlatok összehasonlításában és átlátni minden teendőt.

Lebonyolítjuk teljes beruházását és ellenőrizzük kivitelezését, hogy minden terv szerint készüljön és haladjon.